fredag 9 mars 2018

Veckan som gått
Har sett att många brukar summera hur veckan gått, så gör väl det jag med!

ISK - +1.25%

Nämvärt för portföljen den här veckan är Clas Ohlson fått lite luft under vingarna och steg med 8.50%. Blev 3 nya innehav under veckan, Latour, Cinnober och Diös. Både Latour och Diös har en fin direktavkastning, alltid kul att plocka in bra utdelare. Tycker framför allt att Diös och Cinnober känns otroligt intressanta framöver.

KF - +1.75% 

Bästa innehavet för veckan i denna portfölj står Unilever för med en ökning på 4.28%. Köp under denna veckan blev att fylla på i en liten favorit, Realty Income, blev visserligen bara ett köp på 3st aktier men är öppen för att fylla på lite mer om dom sjunker ytterligare.

I övrigt en vecka som går bra i enlighet med mina personliga mål, varit frisk hela veckan och har också då samtidigt kunnat träna på riktigt bra, har kört ett pass om dagen måndag-fredag, hoppas att jag kan orka vara lika ihärdig framöver, har ett mål på att träna 3 gånger i veckan. Även börjat läsa "Vägen till din första miljon" av Tobias Schildfat som jag hoppas ska vara färdigläst till nästa vecka.


Hur har er vecka varit?

Trevlig Helg!

unsplash-logoChris Liverani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar