lördag 17 mars 2018

Veckan som gått v.11

En vecka som bjudit på både bra och dåliga resultat, men en total nedgång i portföljerna.

ISK -1.74%

Sämsta innehav: Clas Ohlson -20.07%
Clas Ohlson lämnade Q3 rapporten. Rörelsevinsten var 8% än vad analytikerna hade förutspått.
Den handlas nu för första gången sedan 2013 under 100kr (88.80kr).

Bästa innehav: Bredband2 +12.16%
Ny styrelseledamot, samt att en styrelseledamot köpt 200000st aktier till. Utdelningen för BB2 kommer att rulla in tisdag nästa vecka, utdelningen uppgår i 0.05kr/aktie. en höjning med 50% från tidigare år.

BREDBAND2
Flaggningsmeddelande i Bredband2 i Skandinavien AB (publ) (Cision)

2018-03-15 08:11
Robert Burén, styrelseledamot i Bredband2 i Skandinavien AB (publ) har förvärvat 200 000 aktier i Bredband2 i Skandinavien AB (publ), noterat på First North (BRE2). Robert Buréns totala aktieinnehav uppgår efter köpet till 1 700 000 aktier motsvarande ca 0,24% av röste- och kapitalandelen i bolaget. 

KF - 1.19%

Sämsta innehav: Unilever -2.78%

Bästa innehav: Realty Income +1.20%
Höjde utdelningen igen, något vi gillar! Här fyllde jag även på med ett par aktier till under veckan.
Petrusko skrev ett inlägg om Realty Income under veckan, läs den genom att klicka här.
Även Kronantillmiljonen skrev ett inlägg, läs den genom att klicka här.

Veckans Utgifter: 527kr

I övrigt en bra vecka som bjudit på ett träningspass varje dag under veckan, mycket trevlig då jag för veckan överträffar mitt mål för antalet träningar i veckan för 2018.

Trevlig Helg!


Photo by Mark Finn on Unsplash


3 kommentarer:

  1. Hej!
    Julklappstips från en fattig student <3
    Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
    Dessa är mina favoritbutiker

    Campadre:
    https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

    Lyko:
    https://referme.to/9vACAmo

    SvaraRadera
  2. Goddag vänner, mitt namn är Antonio Laura från Israel, jag är en läkare av yrket Kirurg, jag är 45 år, läs noga mitt vittnesbörd om hur jag återställde ex kärlek inom två dagar av kärleksdel ljus stavningsbön, jag har goda avsikter att dela denna goda nyhet här ute, för jag vet att den här informationen kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka brustet hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och få muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad eftersom min man vägrat att ringa mig eller smsar mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt för mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig, han har ringt och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och tills idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  3. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta utan någon biverkning. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla min hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

    SvaraRadera